Vind mere tid ved at trække på styrker

on

I en travl hverdag kan det ofte være en fordel at tænke mere over sine muligheder for at trække på andres styrker.

Lad os f. eks. sige at du står med en given opgave, som du vurderer andre har bedre forudsætninger for at løse, end du selv har. Måske kan en kollega klare opgaven på 15 min., hvor du skulle have brugt 2 timer. Næste gang er det måske dig, der klarer en opgave for din kollega på 15 min., som kollegaen skulle have brugt 2 timer på. På den måde trækker I på hinandens styrker. Styrker, der måske netop er et resultat af, at I ofte arbejder med den pågældende type opgave.

Der findes masser af muligheder for at trække på hjælp. Hjælpen kan være fra din chef, dine kolleger, dine leverandører, de offentlige myndigheder og måske også en gang imellem dine kunder. Når du beder om hjælp, er det vigtigt, at du er tidligt ude, idet det forbedrer dine muligheder væsentligt. Kommer du samme dag, som du har brug for hjælp, er dine muligheder som regel ret begrænsede. Andre har jo også en travl hverdag.

 

Af Frants Dige Pedersen, PIE

15 Comments Add yours

 1. furtdsolinopv siger:

  I was recommended this web site through my cousin. I’m now not certain whether or not this put up is written via him as nobody else realize such distinctive approximately my difficulty. You’re amazing! Thanks!

 2. dnhevxdnvz,Thanks for sharing such an amazing blog. I am so happy found this informative blog.

 3. tlpmba,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

 4. htulgpttec,Wonderful one thank you so much !

 5. xmqgjdy,Wonderful one thank you so much !

 6. ehfyzqclqmz,Thanks for sharing such an amazing blog. I am so happy found this informative blog.

 7. dvkkaxtye,A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo vfktvcjs,subject but generally folks don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!

 8. Red Jordan 12 siger:

  kabgnbejf,Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and will xpjvknkrcq,come back from now on. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice afternoon!

 9. Nike Outlet siger:

  xuiypb,A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo ouejlxx,subject but generally folks don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!

 10. Adidas Outlet siger:

  lwooetcajm,Definitely believe that which you said. Your favourite justification appeared to be on the net the simplest thing to remember of.

 11. Balenciaga siger:

  nxfzueylv,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

 12. wlttqpf,Definitely believe that which you said. Your favourite justification appeared to be on the net the simplest thing to remember of.

 13. qfvuhz,Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and will gsfhyhah,come back from now on. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice afternoon!

 14. arxzpsowgw,Hi there, just wanted to say, I liked this article. It was helpful. Keep on posting!

 15. gqxxnul,Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and will wyxqtovbxi,come back from now on. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice afternoon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.