Foredrag: Produktivitet KICKOFF

Foredrag: Produktivitet KICKOFF

Under indlægget Produktivitet KICKOFF sættes der fokus på produktivitet i hverdagen.

Hvad kan man således gøre for at få mere ud af sin arbejdstid?

Hvor går det for mange galt i hverdagen?

Hvor kan produktiviteten let forbedres uden at løbe hurtigere?

Hvordan får man mere tid til det, man gerne vil bruge mere tid på?

Hvordan kan man få mere ud af det, man bruger tiden på – uden at arbejde ekstra?

Indlægget er praktisk orienteret og tager udgangspunkt i mange medarbejderes hverdag, hvor arbejdsdagen er fyldt med e-mails, telefonsamtaler, PC arbejde, møder etc. Ofte en hverdag der byder på mange afbrydelser, og hvor det kan være en udfordring at nå sine arbejdsopgaver. Kombineres det med en travl fritid, er det for mange en stor udfordring at få tidskabalen til at gå op i en højere enhed.

Beskrivelse
Mange af os har en travl hverdag, hvor det kan være en stor udfordring at nå det, vi skal. Er det så bare, sådan det er? Måske, men ofte vil man kunne have stor glæde af at tage ved lære af konkrete praktiske produktivitetstips, som andre har vist fungerer. Hvad kan vi således lære af de mest effektive? Hvad anbefaler produktivitetseksperter? Hvad bør vi gøre noget mere af? Hvad bør vi passe på med? Indlægget giver en række praktiske tips til, hvordan man i højere grad kan få mere ud af sit arbejds- og privatliv.

Målgruppe
Deltagere der ønsker at få mere overskud i deres hverdag og som er åbne over for at tage konkrete produktivitetstips i anvendelse i deres hverdag. Deltagere hvis arbejdsdag i vid udstrækning foregår i kontormiljøet.

Indhold

  • Hvordan får vi arbejdsdagen til at hænge sammen med et aktiv privatliv? Hvad er realistisk? Hvilke forventninger kan vi med rimelighed have? Hvordan sikrer vi, at vi får stadig mere ud af vores arbejdsindsats uden at løbe hurtigere?
  • Hvornår er nok nok, hvornår er det tid at sige stop?
  • Præsentation af konkrete metoder, der giver mere tid og sikrer bedre resultater af arbejdsindsatsen
  • Kom i gang!

Form
Foredraget er praktisk orienteret. Det sigter således imod at give deltagerne værktøjer med hjem. Værktøjer der straks kan tages i anvendelse.

Varighed
45 minutter – 1,5 time

Foredragsholder
Frants Dige Pedersen er indehaver af konsulent- og kursusfirmaet PIE, der fokuserer på produktivitet, salg og innovation. Han har en baggrund som cand. merc., HD samt mange års erfaring fra IT branchen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.