Vind mere tid ved at trække på styrker

on

I en travl hverdag kan det ofte være en fordel at tænke mere over sine muligheder for at trække på andres styrker.

Lad os f. eks. sige at du står med en given opgave, som du vurderer andre har bedre forudsætninger for at løse, end du selv har. Måske kan en kollega klare opgaven på 15 min., hvor du skulle have brugt 2 timer. Næste gang er det måske dig, der klarer en opgave for din kollega på 15 min., som kollegaen skulle have brugt 2 timer på. På den måde trækker I på hinandens styrker. Styrker, der måske netop er et resultat af, at I ofte arbejder med den pågældende type opgave.

Der findes masser af muligheder for at trække på hjælp. Hjælpen kan være fra din chef, dine kolleger, dine leverandører, de offentlige myndigheder og måske også en gang imellem dine kunder. Når du beder om hjælp, er det vigtigt, at du er tidligt ude, idet det forbedrer dine muligheder væsentligt. Kommer du samme dag, som du har brug for hjælp, er dine muligheder som regel ret begrænsede. Andre har jo også en travl hverdag.

 

Af Frants Dige Pedersen, PIE

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.